Geschiedenis

Jump to content

Welcome to Brotherhood Gaming Community
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Recent Topics & Posts


TeamSpeak 3 Server


6 active user(s) (in the past 15 minutes)

6 guests, 0 anonymous users

[Spider] Bing


Geschiedenis


2010 The beginning


Een aantal jaren geleden speelden wij voor de community Illuminati. Dit was een community die vooral gebaseerd was op Counterstrike Source. Binnen de community werden er een aantal warteams opgericht waarmee er werd meegedaan aan competities zoals Enemydown. Een aantal members van Illu.Earth, ook wel het bierteam genoemd, verloren de gezelligheid binnen Illuminati, waarna een aantal van hun besloten uit de community te stappen om te proberen een eigen "weer ouderwets gezellige" community op te starten. Zo gezegd zo gedaan, de geboorte van de community Brotherhood is een feit.

2011 De groei van Brotherhood


De oprichting en groei van Brotherhood ging niet zonder slag of stoot. We wilden met zijn allen op een nette manier afscheid nemen van onze oude community aangezien we daar toch jaren lang met veel plezier hebben gespeeld. Gelukkig gaven ze bij Illuminati ook aan dat ze een stapje terug gingen doen en wensten ons alle succes met de oprichting.
Kort daarop kwam het verzoek van een aantal members van Illuminati of zij Brotherhood mochten joinen. Zo groeide Brotherhood op korte termijn naar ca. 20-30 members. Uit het oude Illuminati was 1 van de warteams zelfstandig doorgegaan, Team Wasabi. Deze groep spelers bestond uit een aantal "oud admins" van Illuminati. Door het missen van de gezelligheid is heel team Wasabi toegetreden tot de Brotherhood community in de hoop weer vanouds plezier te maken met zijn allen.
In de zomer van 2011 werd door Imothep de eerste Brotherhood LAN party georganiseerd in Belgie. Op deze LAN party konden spelers voor het eerst "in real life" kennismaken met elkaar. Het was zo'n succes dat meteen werd besloten om in 2012 een 2e LAN party te organiseren.

In november 2011 waren er intussen 4 warteams. Zo werd er dan ook besloten om een volledig eigen server te huren zodat we alle games zelf konden hosten. Hiermee hoopten we wat kosten te besparen aangezien alles toch bij elkaar wordt gehouden door middel van vrijwillergs werk en donaties.
Ook werd in novmber 2011, Brotherhood voor het eerst vertegenwoordigd op een LAN party. The Reality.

2012 De groei maar ook de problemen


Het jaar 2012 begon voor Brotherhood veel belovend. Het member aantal bleef maar groeien en groeien. Helaas is 2012 ook het jaar waarin de eerste grote problemen ontstonden. Hoe groter je wordt als community, hoe meer members je hebt met verschillende persoonlijkheden. Kortom, de eerste ruzies ontstonden.
Gelukkig stond in maart de 2e LAN party georganiseerd door FaTaLiTyZ en Dude-NL op het programma. Een mooie kans om weer meerdere members persoonlijk te leren kennen. De LAN party was wederom een groot succes, mede door de geweldige lokatie. Na de party is ook meteen afgesproken om hier later in 2012 een vervolg aan te geven. Deze vind naar verwachting, in november plaats.
Zoals gezegd is 2012 ook het jaar van problemen. Zo lijken er binnen Brotherhood meerdere kampen te hebben gevormd. Kampen die constant problemen zoeken met elkaar. De ene keer gezellig gamen met zijn allen, de andere keer elkaar afbranden tot het bot. Hoog tijd dus om met zijn allen te kijken wat we hieraan kunnen en gaan doen.

De veranderingen.
In de hoop Brotherhood weer een positieve puls te geven zijn we bezig met het invoeren van een aantal wijzigingen. Sommige wijzigingen zijn volledig of gedeeltelijk bepaald door de members. Hieronder een aantal punten die staan te veranderen in 2012:
- Wijziging naam van Brotherhood (BH) naar Brotherhood Gaming Community (BGC)
- Nieuwe logo voor BGC
- Nieuwe website met nieuw forum
- Uitdunnen van het member bestand, members die te lang niet online zijn geweest dienen opnieuw te applyen
- Aanstellen van nieuwe admins, niet alleen voor TS maar ook voor de community zelf
- Openen van de BGC ideeënbus zodat elke member zijn ideeën kwijt kan
- Nieuwe Teamspeak 3 server (draait inmiddels)
- Strengere regels/richtlijnen op het forum. Er wordt teveel geflamed en gewezen naar elkaar

Door middel van deze punten hopen wij van BGC weer de gezellige community te maken hoe het in het begin was.
Één voor allen en allen voor één.

2013


To be continued...