Guild Wars 2 offciële release! - Guild Wars 2 - Articles - Latest News - [BGC]

Jump to content

Welcome to Brotherhood Gaming Community
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Recent Matches

 • csgo BGC  -  Praetorian

  18/09/2012 - 21:56

  11 - 16
 • css BGC  -  mix

  27/08/2012 - 23:00

  16 - 9
 • csgo BGC Mix  -  Mix

  14/08/2012 - 23:00

  16 - 11
 • lol BGC Mix  -  Random

  14/08/2012 - 14:15

  1 - 0
 • css BGC  -  Tranquility...

  13/08/2012 - 20:35

  16 - 12

Events


Recent Topics & Posts


TeamSpeak 3 Server


17 active user(s) (in the past 15 minutes)

17 guests, 0 anonymous users


- - - - -

Guild Wars 2 offciële release!


Vandaag is de officiële release van Guild Wars 2. Fans die niet konden wachten konden via een headstart zaterdag al aan de slag gaan. Heel het weekend lang heeft het spel echter last gehad van connectie-errors en enkele bugs.

ArenaNet zond een hele zondvloed aan tweets en antwoorden naar fans dit weekend om hen te verzekeren dat er hard gewerkt werd aan de problemen. Zaterdag was het enkele uren bijna onmogelijk om in te loggen, dat is nadien gelukkig zeer zelden gebeurd. ArenaNet

“We currently have a couple serious bugs with one of our important back end systems. This error is causing the loss of trading post, players to sometimes be separated and unable to travel to each other when switching maps and entering overflow servers, and numerous guild errors. We are very sorry for this inconvenience and are currently working around the clock to try and remedy this error. When this bug is fixed overflow servers will keep parties together and players will be able to travel to the same overflow server as any friend or guild member who is in an overflow.”


Binnenkort moet je dus geen schrik meer hebben om van je groep gescheiden te worden als de servers ergens te vol zitten. Daarnaast hoopt het bedrijf de Trading Post snel terug in orde te krijgen.

Op een gerelateerde noot: een speler is er in geslaagd om level 80 te worden (het max level) voor het spel officiëel uit kwam. Dat deed hij door gewone PvE te spelen tot level 60 en daarna te craften. Zijn guildmakkers brachten hem materialen waardoor hij non-stop kon craften. Hij deed er zo'n 32 uur over.

Bron: http://www.9lives.be...n-woelige-start


12 Comments

Met zijn alle CS:GO spelen jongens?

View Postskipp, on 28/08/2012 - 17:38, said:

Met zijn alle CS:GO spelen jongens?
nee dankje, vind deze game wel vet zo.
Binnen 30 uur al level 80s... :p nog voor de release.
Maarja toch benieuwd denk dat ik volgende week eens ga kijken of ik hem koop.
Ben toch nog steeds opzoek naar een waardige vervanger voor vanilla WoW maar die is er tot nu toe nooit gekomen.
nja die gast die dat in 30 uur haalde heeft alle xp boosts die er mogelijk zijn gekregen, heeft niks anders gedaan dan dat. verder krijg je van craften een shitload van XP, ik weet niet zeker of het hem was, maar als het Kungen was (die zit al stoer te doen op twitch tv met zn lvl 80 warrior), dan heeft hij voor 20 levels aan crafting material gekregen van zijn fans. het is dus weer een beetje het Athene syndroom wat gelijk te stellen valt met wat athene deed in diablo 3. ik kijk er dus niet meer van op als mensen van deze onhaalbare dingen halen doormiddel van fans.
Naja blijkbaar niet zo onhaalbaar :p ik vind sws MMORPGs te simpel geworden

View Postskipp, on 29/08/2012 - 01:35, said:

Naja blijkbaar niet zo onhaalbaar :p ik vind sws MMORPGs te simpel geworden

View Postskipp, on 29/08/2012 - 01:35, said:

Naja blijkbaar niet zo onhaalbaar :p ik vind sws MMORPGs te simpel geworden
mja ik bedoel ermee dat er mensen zijn met duizenden fans die alles eraan doen om hem dit soort dingen te laten doen. het is niet zo dat diegene heel goed is ofzo, want hij krijgt in pricipe ALLES van anderen zonder er zelf wat voor terug te geven. dit was zo met Athene in diablo 3 (1miljoen dps ofzo, niks zelf gevonden alles gekregen, vervolgens stoer doen met achievements), en nu dus ook met Kungen die alles heeft gekregen van anderen. dit is trouwens ook gebeurt in WoW hoor, waar athene ook lekker alles van zijn fans had gekregen. MMO's zijn overigens nooit echt moeilijke games geweest. guild wars was ook super makkelijk totdat hard mode werd ingevoerd en voordat shadowform build alles easy mode maakte. mmo's zijn eenmaal nou over het algemeen hele langzame games, en langzame games zijn nou eenmaal niet heel erg lastig.

Quote

mja ik bedoel ermee dat er mensen zijn met duizenden fans die alles eraan doen om hem dit soort dingen te laten doen. het is niet zo dat diegene heel goed is ofzo, want hij krijgt in pricipe ALLES van anderen zonder er zelf wat voor terug te geven. dit was zo met Athene in diablo 3 (1miljoen dps ofzo, niks zelf gevonden alles gekregen, vervolgens stoer doen met achievements), en nu dus ook met Kungen die alles heeft gekregen van anderen. dit is trouwens ook gebeurt in WoW hoor, waar athene ook lekker alles van zijn fans had gekregen.

Verdere uitleg was helemaal niet nodig hoor Lucio

Quote

MMO's zijn overigens nooit echt moeilijke games geweest. guild wars was ook super makkelijk totdat hard mode werd ingevoerd en voordat shadowform build alles easy mode maakte. mmo's zijn eenmaal nou over het algemeen hele langzame games, en langzame games zijn nou eenmaal niet heel erg lastig.

Er was ooit een tijdperk waar je nog moeite moest doen om iets speciaals voor elkaar te krijgen. Tegenwoordig is dat niet meer zo omdat er steeds meer op de casual gamer gericht wordt. Dus haal ik persoonlijk niet zo veel voldoening uit MMO's. Ze zijn wel degelijk makkelijker geworden je zegt het zelf :p

Maar OT. Ik wil toch wel even kijken naar GW2, is er een trial?

View Postskipp, on 30/08/2012 - 13:58, said:

Verdere uitleg was helemaal niet nodig hoor LucioEr was ooit een tijdperk waar je nog moeite moest doen om iets speciaals voor elkaar te krijgen. Tegenwoordig is dat niet meer zo omdat er steeds meer op de casual gamer gericht wordt. Dus haal ik persoonlijk niet zo veel voldoening uit MMO's. Ze zijn wel degelijk makkelijker geworden je zegt het zelf :p

Maar OT. Ik wil toch wel even kijken naar GW2, is er een trial?
not yet denk ik. duurde met gw1 ook een jaar of 2.
Gayyyy :p
tjah skipp kijk wat youtube filmpjes :p of koop het (A)
Probleem is dat dit soort spellen mogelijk je leven verpesten omdat je niet meer buiten komt... bevestigd door het TS kanaal.
En dat ik de screenshots lelijk vind :p dus ik ben in dubio
ja ik hoor ook elke keer als ik het guildwars 2 channel join "welcome home" wist eerst niet waarom maar nu begrijp ik het :p